
Сьомга, запечена з фенхелем і лимоном
Шукаєте оригінальні рецепти запеченої рибки? Тоді Ви за адресою. Приготуйте сьомгу, запечену з фенхелем і лимоном. Для того, щоб вигідно підкреслити делікатний смак жирної, але в теж самий час дуже корисної сьомги, необхідно скропити її лимонним соком в якості маринаду. Лимон, що знаходиться під рибою під час запікання, віддає їй свою цитрусову нотку. Спробуйте урізноманітнити Вашу страву і замість фенхеля використовувати стебла селери. Або посипте сьомгу ароматним міксом із зелених трав. Смак вийде зовсім інший, але при цьому страва буде по-своєму гармонійною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сьомга шматок
500 г.
Фенхель Nature's Way насіння 480мг 100 капсул
1 корінець
Лимон
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Нарізати лимон тонкими кружечками.
02
Фенхель дрібно нарізати.
03
У фольгу викласти 2-3 кружечка лимона.
04
На лимон викласти шматок сьомги (товщиною близько 2 см).
05
Посолити і поперчити за смаком.
06
На сьомгу викласти фенхель.
07
Фольгу загорнути, викласти у форму для запікання. Поставити в духовку. Запікати при температурі 180°C протягом 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)