
Салат з куркою, ананасом та сухариками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
200 г
Батон пшеничний половинка
100 г
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
200 г
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе нарізати невеликими кубиками. У сковороді розігріти олію і підсмажити в ньому філе до готовності. Дістати з допомогою шумівки, щоб видалити зайвий жир і остудити.
02
Батон нарізати однаковими невеликими кубиками і обсмажити їх у тій же рослинній олії, де смажилося куряче філе, до золотистого кольору.
03
З ананасів злити сироп і також нарізати їх невеликими кубиками.
04
Сир натерти на дрібній терці.
05
Безпосередньо перед подачею з'єднати всі компоненти салату, посолити, поперчити і заправити майонезом за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)