
Салат "Великоднє яйце"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче М'ясо Буковини апетитне варено-копчене
100 г.
Філе індички
150 г.
Перець зелений фасований
1 шт.
Волоський горіх
50 г.
Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г
125 г.
Родзинки
1 ст. л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Ананас нарізати невеликими шматочками. Родзинки залити на 2 хвилини окропом.
02
Філе індички відварити в підсоленій воді до готовності. Після чого остудити, нарізати середніми шматочками.
03
Перець очистити від насіння, подрібнити. Копчене м'ясо нарізати шматочками.
04
Змішати в мисці м'ясо індички, копчене м'ясо, перець, ананас, родзинки. Додати майонез, перемішати.
05
Відварити яйце, остудити, окремо натерти білок і жовток.
06
Викласти салат в салатницю, зверху посипати тертим білком, змастити майонезом, зверху натерти жовток.
07
Прикрасити салат. Викласти ягодами літери чи візерунки, можна для цього використовувати буряк.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)