
Салат з крабовими паличками, кальмарами і лимонним соком
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кальмар туби свіжоморожені
1шт
Креветки 90/120
12шт
Крабові палички вагові
400г
Кукурудза Rio 420г
350г
Лимон
1шт
Цибуля
за смаком
Кріп 70г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Зварити кальмар (не більше ніж 10 хвилин), очистити його від прозорої плівки, нарізати кільцями і викласти на окрему страву. Розрізати лимон навпіл і видавити сік на м'ясо кальмара. Так м'ясо стане м'якше і ніжніше.
02
Зварити креветки (2-3 хвилини в киплячій воді) і змішати з кальмарами. Дрібно нарізати крабові палички, солоні огірки і цибулю, додати до креветок і кальмарів.
03
Після додати кукурудзу і зелень. Всі інгредієнти ретельно перемішати, видавити сік другої половинки лимона.
04
Додати за смаком майонез і сіль.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)