
Чорнослив у клярі
Якщо ви гострий любитель сухофруктів, але їсти їх у звичайному вигляді для вас стало буденною справою, тоді ми пропонуємо вам урізноманітнити трохи своє меню. До речі, таку страву можна цілком приготувати для святкового столу - вона буде дуже ефектно виглядати. Досить просто приготувати чорнослив в клярі з тіста. Таким чином під час смаження сухофрукти не втрачають свої корисні властивості (яких в чорносливі дуже і дуже багато), а навпаки, збережуть їх. При цьому тісто утворює хрустку скоринку, яка додає пікантність цій страві. Таким чином ви витратите дуже мало часу, а страву отримаєте просто відмінну.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Чорнослив Almond без кісточки 75г
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Сода харчова 500г
1/4 ч. л.
Волоський горіх
50 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
70 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
100 мл.
Етапи приготування
01
Чорнослив розпарити в окропі. Нафарширувати подрібненим волоським горіхом. Насадити чорнослив на зубочистку.
02
Відокремити білки від жовтків. Білки збити в густу піну, акуратно додати жовтки, борошно і соду, замісити тісто.
03
Кожен чорнослив вмочити в тісто і обсмажити у фритюрі до золотистої скоринки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)