
Картопля з цибулею і вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сіль Єгипет
за смаком
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
250 мл.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
80 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
240 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Картопля фасована
1,2 кг.
Етапи приготування
01
Картоплю помити і відварити до готовності в підсоленій воді. Потім злити воду, картоплю охолодити, очистити і нарізати тонкими скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати кільцями.
02
Сир натерти на тертці. Розігріти оливкову олію в сковороді, обсмажити цибулю. Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму вершковим маслом.
03
Вершки збити з сіллю (не до стану піни). У форму викласти половину картоплі, зверху укласти цибулю і половину сиру. Вилити вершки, укласти картоплю і сир. Поставити форму в духовку і запікати близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)