
Картопляні чіпси
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
300 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
1,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Паприка різана червона
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити і помити картоплю. Порізати тонкими пластинками завтовшки приблизно 2 мм. Можна скористатися комбайном, спеціальною овочерізкою або овочевим ножем. Отримані пластинки повинні бути однакової товщини.
02
Додати 1 ст. л. соняшникового масла і спеції. Все ретельно перемішати рукою, щоб пластинки вкрилися з усіх боків.
03
На лист покласти пекарській папір, змастити соняшниковою олією. Викласти скибочки картоплі. Готувати приблизно 15-25 хвилин при температурі 200°C. Деякі скибочки можуть приготуватися раніше і тому витягнути їх теж потрібно раніше, щоб вони не пересмажилися.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)