
Парміджано (італійська страва з баклажанами)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Баклажани гриль
160 г.
Помідори рожеві фасовка
160 г.
Сир моцарела Lel 45%
100 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
60 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
60 мл.
Базилік у горщику
5 г.
Соус Auchan Прованс томатний 300г
30 г.
Етапи приготування
01
Баклажани і помідори ретельно промити і просушити. Потім овочі нарізати кружальцями завтовшки 0,7 см.
02
Кружальця з помідорів і баклажанів обсмажити на олії в сковороді, з обох сторін, до появи рум'яної скоринки. Потім овочі викласти на паперовий рушник і дати стекти зайвій олії.
03
У керамічну миску для запікання або невелику сковорідку викласти по колу чергуючи помідори і баклажани так, щоб овочі трохи накладалися один на одного. Таким чином застелити все дно миски або сковороди. Посолити і поперчити за смаком.
04
Зверху на овочі, в центр миски або сковороди, викласти томатний соус.
05
Зверху на соус і овочі посипати тертий сир Пармезан.
06
Запікати в духовці при температурі 180°C градусів, до появи золотистої скоринки у сиру.
07
Прикрасити свіжим базиліком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







.png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)





 (1).png)
 (1).png)

 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)