
Маринад для свинини
Маринад для свинини - це особливий маринад і сьогодні ми розповімо, як його робити. Для кожного виду м'яса потрібно підібрати свій вид маринаду. Маринад додає м'ясу незвичайного смаку і яскравого аромату. М'ясо, мариноване в такому маринаді стає приємним на смак і надзвичайно м'яким і ніжним. Його волокна просто будуть танути у вас в роті. Маринад додає м'ясу особливої соковитості. Фруктовий оцет дуже добре розм'якшує м'ясо і надає йому особливого аромату. Приготування маринаду не займе у вас багато часу. Такий рецепт маринаду буде дуже актуальним в літню пору, коли сезон шашликів відкритий. Без цього маринаду шашлик не буде таким прекрасним.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Цибуля
3 шт.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
0,5 ч. л.
Лист лавровий
1 шт.
Спеція Перець духмяний мелений
0,5 ч. л.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
10 шт.
Етапи приготування
01
Лук почистити і нашаткувати півкільцями.
02
Сіль і цукор розчинити у воді і додати оцет.
03
Потім додати перець і лавровий лист.
04
Ретельно перемішати. Маринувати свинину 2 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)