
Лимонний пиріг з вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
175 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
40 г.
Масло вершкове домашнє
75 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
175 г.
Яйце куряче С0 1шт
7 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Етапи приготування
01
У одного яйця відокремити жовток від білка. Білок збити в піну. Просіяне борошно, цукрову пудру, розм'якшене вершкове масло, жовток, трохи води (10 мл) змішати до однорідного стану.
02
Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник. Духовку розігріти до 200. Дістати тісто, розкачати, викласти у форму, змастити білком і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин.
03
Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати сік, цедру і вершки. Ще раз добре збити.
04
Духовку розігріти до 180. Вилити начинку на випечену основу. Поставити в духовку і випікати близько 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)