
Паска (рецепт для хлібопічки)
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Родзинки
120 г.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
15 г.
Мигдаль
120 г.
Борошно 7 1кг
540 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
75 г.
Сіль Єгипет
5 г.
Масло вершкове домашнє
60 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
15 г.
Цедра апельсину Kotanyi Dessert 20г
15 г.
Ванілін Pripravka 2г
3 г.
Цукрова пудра Aro 250г
100 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно родзинки залити апельсиновим соком та залишити на півгодини. Поки настоюються родзинки, дістати з холодильнику вершкове масло, щоб воно розм'якло. За бажанням можна бланшувати (швидко обварити чи ошпарити) мигдаль.
02
Залити мигдаль окропом та залишити на дві хвилини, потім злити воду та знову залити окропом на 2 хвилини. Почистити та підсушити на сковороді. Посікти.
03
В чаші хлібопічки з'єднати борошно (попередньо його потрібно просіяти), цукор, сіль, розм'якшене вершкове масло, дріжджі, терту цедру одного апельсину, ванілін та молоко (180 г.). Увімкнути основну програму для випікання звичайного білого хліба.
04
Родзинки обсушити серветками та додати до тіста після звукового сигналу разом з горіхами. На цьому місія людини майже закінчена, все інше зробить хлібопічка. Готову паску повністю охолодити на решітці. Для глазурі змішати цукрову пудру з 1-1,5 столовими ложками молока. Розподілити по куполу паски, прикрасити кондитерською посипкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)