
Коулсло з ананасами і капустою
Поєднання солодкого і несолодкого хоч і доволі екстравагантно, але досить-таки популярно, тому давно використовується в різних стравах, в тому числі і салатах. Про один з таких салатиків сьогодні і піде мова. Саму по собі комбінацію білокачанної капусти і моркви новою назвати не можна, вона знайома і представникам здорового способу життя, і будь-якій господині, яка бажає приготувати корисний обід. Але варто додати в салат не характерний компонент, такий як солодкий консервований ананас, як страва вдало перетвориться: ефектне виконання і незвичайні смакові нотки припадуть до душі всім, хто його спробує. Рекомендуємо і Вам порадувати близьких цим вітамінним, швидким і дуже смачним салатиком.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
35 г.
Морква
300 г.
Капуста
400 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Капусту нашаткувати соломкою. Потім посолити і трохи пом'яти.
02
Моркву помити, очистити і теж нашаткувати соломкою.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)