
Полуничний крамбл
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
250 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
7 ст.л.
Волоський горіх
3 ст.л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г
Полуниця
600 г
Крохмаль Dr.Oetker 1кг
2 ст.л.
Етапи приготування
01
Духовку розігрійте до 170 ° C.
02
Вершкове масло (150 г) наріжте на шматочки. Решту масла приберіть в холодильник.
03
У чашу блендера покладіть нарізане вершкове масло, 3 ст.л. цукру, волоські горіхи і борошно. Всі разом подрібніть блендером в дрібну крихту.
04
Полуницю засипте цукром, що залишився, (якщо вона заморожена, попередньо разморозьте) і акуратно перемішайте.
05
Потім посипте крохмалем і ще раз перемішайте.
06
Ягоди викладіть у форму для випічки і зверху покришіть половину решти вершкового масла.
07
Потім на ягоди висипте горіхово-борошняну крихту.
08
Покришіть зверху решту вершкового масла і рівномірно розподіліть його по поверхні крамбла.
09
Випікайте в розігрітій духовці близько 15 хвилин - до золотистого кольору.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)