
Печиво з айвою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Цукор ванільний Auchan 8г
за смаком
Борошно 7 1кг
300 г
Розпушувач тіста Добрик 15г
5 г
Пудра цукрова Auchan 200г
250 г
Масло вершкове домашнє
60 г
Квас фруктовий Berryland Спарклінг японська айва 0,33л
150 г
Лимон
1 шт.
Етапи приготування
01
Яйця, ванільний цукор і цукрову пудру ретельно розтерти ложкою до однорідності.. Додати розм'якшене вершкове масло. Лимон помити, цедру натерти на тертці. Додати до яєчної маси цедру та натерту на тертку айву і потроху додавати просіяне борошно, постійно перемішуючи.
02
Із тіста сформувати тонкі "ковбаски" завдовжки близько 8-10 см. Айву, що залишилася, нарізати тонкими скибочками, макнувши кожну скибочку в цукор. Деко змастити вершковим маслом, укласти на нього "ковбаски", кожну злегка розрізавши уздовж ножем. У розріз вкласти скибочку айви і випікати при 150 градусах протягом 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)