
Печиво з абрикосами та лимонною глазур'ю
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
80 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1 ст. л.
Борошно 7 1кг
250 г.
Абрикос ананасовий
800 г.
Цукрова пудра Aro 250г
120 г.
Лимон
50 г.
Етапи приготування
01
Вершкове масло розм'якшити і міксером збити з цукром.
02
Продовжуючи збивати, додати яйце і молоко.
03
Просіяти борошно і змішати з яєчно-масляною сумішшю. Замісити м'яке тісто.
04
На присипаному борошном столі розкачати тісто в пласт товщиною близько 3-4 мм.
05
Вирізати з нього кружечки діаметром близько 6 см.
06
Розігріти духовку до 180ºС.
07
Деко застелити пергаментом, викласти на нього кружечки з тіста. Поставити в духовку на 12-15 хв.
08
Залишити печиво на деко на 10 хв., потім перекласти на решітку і повністю охолодити.
09
Половинки абрикосів викласти на паперові рушники, дати їм обсохнути.
10
Для глазурі в цукрову пудру додавати потроху лимонний сік, перемішуючи виделкою.
11
Нанести глазур на кожне печиво. У центр печива покласти половинки абрикос. Дати глазурі застигнути.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)