
Ароматний соус для качки з фініками і чорносливом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Бульйон курячий Food Studio 500мл
200 мл.
Оцет Mengazzoli винний червоний 1л
2 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
100 мл.
Сік Freshme апельсиновий 0,5л
100 мл.
Фініки Metro Chef без кісточок 500г
100 г.
Чорнослив Bakalland без кісток 200г
100 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ц. л.
Спеція Імбир мелений
0,5 ч. л.
Спеція Кориця мелена
0,25 ч. л.
Мускатний горіх мелений Pripravka 15г
0,25 ч. л.
Етапи приготування
01
Чорнослив і фініки дрібно нарізати.
02
У сотейнику змішати курячий бульйон, апельсиновий сік і біле вино. Потім поставити сотейник на середній вогонь і довести до кипіння.
03
Додати в сотейник нарізані сухофрукти і варити до тих пір, поки сухофрукти майже не розчиняться.
04
Після чого зменшити вогонь і додати всі спеції, цукор і оцет. Проварити так ще 5-7 хвилин.
05
Зняти з вогню і остудити. Потім перекласти все в чашу для блендера і перебити вміст в однорідну масу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)