
Ароматна дорада з соусом і травами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Дорада патрана охолоджена фасована 200-300г
3 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Оливки Losada Гордаль
200 г.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
2 шт.
Часник
2 шт.
Паприка солодка Carmencita 75г
1 ч. л.
Спеція Кумін мелений
1 ч. л.
Спеція Коріандр мелений
1 ч. л.
Перець каєнський Now Foods 500мг 100 капсул
за смаком
Петрушка 70г
1 ч. л.
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C.
02
У чаші блендера змішати часник, паприку, кумин, коріандр - мелений і свіжий, перець, імбир, цедру 1 лимона, сік 1 лимона, петрушку. Подрібнити за допомогою блендера.
03
Рибу підготувати, для цього необхідно видалити нутрощі, промити під холодною водою, просушити. Зробити надрізи з обох сторін. Натерти сіллю і чорним меленим перцем.
04
Помідори і оливки нарізати. Викласти рибу на великому деко або в форму для духовки, зробити по 3 надрізи і натерти соусом з травами. Зверху покласти шматочки помідорів і оливок. Запікати 15-20 хвилин у розігрітій духовці. Подавати з шматочками лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)