
Яблука, запечені з горіхами і медом
Прекрасний і корисний десерт, що, погодьтеся, важливо. Яблука виходять дуже смачні, м'які й ароматні. Найкраще підійдуть для цієї страви кислі і кисло-солодкі сорти. Тому якщо трапилося так, що купили яблука, а вони дуже кислі, то візьміть до уваги цей рецепт. Яблука в процесі запікання стають солодші, а також до складу входить мед, тому якщо взяти солодкі сорти, то страва вийде пересоодкою. Горіхи за смаком можна брати будь-які. Найкраще підійдуть фундук, мигдаль та волоські горіхи. Крім родзинок можна покласти також чорнослив і курагу. Якщо хочете, щоб страва виглядала ще ефектніше, то відріжте кришечку не просто, а фігурним вирізанням («тюльпаном»).
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яблука Світ фруктів сушені різані з червоного яблука 50г
200 г.
Волоський горіх
30 г.
Родзинки
20 г.
Мед Літній Мед 750г
10 г.
Кориця Еко мелена 20г
5 г.
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
5 г.
Гвоздика Auchan 10г
5 г.
Етапи приготування
01
Яблука помити, зняти верхівку і вирізати серцевину. Вийняти частину начинки чайною ложкою. Горіхи подрібнити, родзинки промити і змішати зі спеціями і медом.
02
Духовку розігріти до 180°C. Викласти начинку в яблука, накрити їх верхівкою і поставити в духовку. Випікати яблука близько 25-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)