
Пиріг "Мулатка"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст.
Цукор Ваш Цукор 10кг
325 г.
Сметана Міськмолзавод №1 25% 300г
325 г.
Какао-порошок Аромікс 100г
4 ст. л.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Молоко згущене варене
400 г.
Етапи приготування
01
Для приготування тіста, в мисці збити яйця з 250 г. цукру, додати 250 г. сметани, перемішати. Всипати суміш борошна і 2 ст. л. какао-порошку в миску, погасити 1 ч. л. соди в 1 ст. л. лимонного соку, влити в миску, ретельно перемішати.
02
Викласти тісто у форму для випічки (роз'ємну), заздалегідь змащену вершковим маслом. Випікати в духовці 35-40 хвилин при температурі 180°С. Готовий бісквіт охолодити і розрізати на 3 коржі.
03
Для приготування крему в мисці змішати 150 г. вершкового масла кімнатної температури і згущене молоко до однорідної маси.
04
Для приготування глазурі в мисці змішати 3 ст. л. цукру, 3 ст. л. сметани і 2 ст. л. какао-порошку. Додати 50 г. вершкового масла, ретельно перемішати. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння, зняти з вогню, охолодити.
05
Кожен з трьох коржів змастити кремом, зверху на пиріг викласти глазур. На ніч готовий пиріг поставити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)