
Салат із буряка й апельсина
У пору, коли існує дуже багато продуктів з ГМО , коли на кожному розі нас чекають фаст-фуди та багато інших спокус, дуже часто хочеться з'їсти чогось по-справжньому корисного і в той же час смачного. Тому справжні господині звертаються до різних рецептних книжок і сайтів, щоб порадувати своїх близьких смачними стравами з корисних інгредієнтів. До таких точно можна віднести салат з буряка і апельсина. Адже не дивлячись на те, що така комбінація продуктів досить екзотична, все таки салат виходить на "ура". Скільки ж вітамінів у страві із, здавалося б, найменшої кількості продуктів. Адже тут всього лише кріп, буряк і цитрусовий. Але який фурор справить цей салат, ви навіть не можете собі уявити.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
500 г.
Апельсин
1 шт.
Петрушка 70г
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
2 ст. л.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк гарненько помити, загорнути у фольгу, і запекти в духовці 1,5 години при температурі 100°C. Після запікання - охолодити.
02
Петрушку дрібно нарізати.
03
Очищений від шкірки апельсин порізати кубиками.
04
Для заправки змішати олію, оцет, щіпку солі, перець.
05
Буряк почистити, порізати кубиками, розкласти в порційні салатники. Посипати зверху петрушкою. Зверху викласти шматочки апельсина і полити заправкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)