
Тонке тісто для піци
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
175 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
1 ст. л.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
1 ч. л.
Вода негазована Аквуля 2л
125 мл.
Етапи приготування
01
З'єднати борошно, сіль і дріжджі в кухонному комбайні. Поєднати в глечику масло і воду. Не вимикаючи комбайн, влити рідину і замісити однорідне тісто. Перекласти на стіл, посипаний борошном і місити тісто 2-3 хвилини
02
Перекласти тісто в миску і змастити зовні оливковою олією. Накрити миску харчовою плівкою і поставити в тепле місце на 40 хвилин, поки тісто не збільшиться в 2 рази.
03
Знову місити тісто 1-2 хвилини. Розкатати тісто в коло 30 см. і покласти на деко. Зробити невеликі бортики від краю (приблизно 2 см.), щоб вийшла скоринка і наповнити начинкою на вибір.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)