
Тарт "Слива в шоколаді"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Слива темна
500 г.
Сир кисломолочний 9%
125 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
150 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Масло вершкове домашнє
185 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сметана ХМЗ 20%
1 ст. л.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 ч. л.
Кориця Еко мелена 20г
1 ч. л.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ст. л.
Шоколад чорний Maxim's 39г
40 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Змішати борошно, розпушувач, 1 яйце, 125 г. м'якого масла, сир, 50 г. цукру, ванільний цукор і 1 ст. л. сметани. Замісити тісто і поставити в холодильник.
02
Розігріти 60 г. масла на сковороді, всипати 100 г. цукру і корицю. Постійно помішуючи, чекати поки цукор не карамелізується. Після цього зняти з вогню і відразу ж перелити карамель у форму, швидко розподіляючи її по дну. На карамель викласти порізані сливи.
03
Охолоджене тісто розкачати і, обережно вминаючи, викласти його на сливи. Випікати пиріг у духовці 40-45 хвилин при температурі 180°C. Готовий пиріг перевернути дном вгору.
04
У 5 ст. л. молока розчинити шоколад, постійно помішуючи. Швидко полити глазур'ю пиріг.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)