
Ріболліта - тосканський суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
3 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Стебло селери
1 шт.
Морква
1 шт.
Бекон охолоджений
110 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
100 мл.
Томати Гурман очищені у власному соку 430г
425 г.
Квасоля вагова
1,25 кг.
Бульйон курячий Food Studio 500мл
400 мл.
Розмарин Зелененька 50г
1 стебло
Капуста білокачанна
1 шт.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
за смаком
Яйця курячі Eurogroup 10шт
6штук
Петрушка 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Налити в каструлю оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти. Всипати в каструлю подрібнений часник і цибулю, а також моркву, селеру і шинку. Обсмажувати протягом 5 хвилин.
02
Додати в каструлю томати разом із соком, налити бульйон, додати квасолю і розмарин.
03
Довести до кипіння, накрити кришкою каструлю, варити протягом 1 години, квасоля повинна розваритися.
04
Додати в суп нашатковану капусту, готувати 5-7 хвилин. Додати сухарі, перемішати, розлити по тарілках, присипати зверху пармезаном.
05
Поки вариться суп, покласти яйця в киплячу воду рівно на 5 хвилин. Потім воду злити і потримати яйця під холодною водою 30 секунд, щоб зупинити процес приготування. Коли яйця трохи охолонуть, акуратно їх почистити.
06
Розлити суп по двох тарілках і покласти в кожну варене яйце. Посипати петрушкою і сиром пармезан.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)