
Лососевий рулет із сиром "Філадельфія" і овочами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе Лосося (Сьомги) №2
300 г.
Сир Філадельфія 500г
60 г.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
2 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
5 шт.
Перець Ista болгарський червоний та жовтий на грилі 1000г
50 г.
Цибуля
15 г.
Часник
1 зубчик
Лист лавровий
1 шт.
Помідор
60 г.
Олія оливкова Oscar рафінована з додаванням оливкової олії 250мл
2 ст. л.
Шафран Kotanyi натуральний 12г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Розпочати з овочів. Перець очистити від насіння і м'якуша. Цибулю (зелену) почистити, обмити і нарізати. Змішати з сиром, посолити і поперчити.
02
Перейти до риби. Філе лосося очистити від кісток. Розрізати уздовж до середини, потім розрізати рибу на дві половинки у вигляді відкритої книги. Прорізати до кінця не треба.
03
У середину викласти перець і начинку з сиру. Закрити "рибну книгу" (закрити філе з двох сторін). Загорнути в харчову плівку і покласти в холодильник на 60 хвилин.
04
Через годину, вийняти рибу з холодильника і обв'язати її білою мотузкою для збереження форми. Далі підготувати сковорідку і обсмажити на ній лосось з обох боків (по 30 секунд буде достатньо).
05
Після того, як рибний рулет обсмажиться, помістити його в розігріту до 180ºС духовку. Готувати 15 хвилин.
06
Залишилося приготувати соус. Обсмажити в сотейнику порізану цибулю і часник до появи золотистого кольору. Додати шафран (подрібнений), нарізаний перець і томати. Залити водою, покриваючи усі овочі, кинути лавровий лист. Накрити кришкою і готувати 30 хвилин.
07
З напівготового соусу прибрати лавровий лист, посолити, поперчити і довести усю суміш до однорідного стану, використовуючи для цього блендер. Потім рулет нарізати на порційні шматки (якщо раніше рулет був обв'язаний мотузкою, її слід вийняти), викласти на тарілку і полити соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)