
Фінський рибний суп
Особливістю фінської національної кухні є широке використання риби у всіх її проявах. Пропонована перша страва – не виняток. Спробуйте цей легкий рибний супчик з вершковим смаком. У Фінляндії дана страва вважається святковою. Головним інгредієнтом супчика, як Ви здогадалися, є червона риба. Вона славиться своїм багатим складом цінних жирів. Саме вони роблять суп наваристим і таким ароматним. Ви можете використовувати будь-яку червону рибу – лосось, форель, сьомгу. Перед тим, як відправити рибку варитися, збризніть її лимонним соком. Бульйон придбає приємну кислинку. А сушена червона паприка додасть Вашому супу яскравий, насичений колір і неймовірний аромат.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ікра червона Рибанов імітована 200г
400 г.
Картопля фасована
3 шт.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
1 склянка
Кріп 70г
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
З червоної риби зварити бульйон з сіллю, лавровим листом і перцями.
02
Готову рибу вийняти, відкласти в сторону. Картоплю порізати дрібними кубиками, всипати в бульйон, варити до готовності.
03
Цибулю порізати дрібними кубиками, пасерувати на вершковому маслі.
04
Остиглу рибу порізати. У суп влити вершки, додати цибулю, зелень, шматочки риби. Довести суп майже до кипіння і відразу зняти з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)