
Фалафель
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Нут
250 г.
Кунжут
1 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
3 шт.
Кумин Kamis 15г
3 ч.л.
Коріандр Еко мелений 20г
3 ч.л.
Перець чилі червоний
2 ч.л.
Сік лимона John Top 230мл
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
за смаком
Етапи приготування
01
Замочіть нут в холодній воді так, щоб вона на 2-3 см покривала його. Час замочування від 6 до 12 годин.
02
Потовчіть обсмажений кунжут разом з декількома краплинами оливкової олії. Вийде паста Тахіна.
03
Подрібніть стеблинки зеленої цибулі.
04
Поступово, невеликими порціями перекладайте нут в чашу блендера і пульсуючими підходами зробіть з нього пасту.
05
Подрібніть в блендері тахін, сушений кумін, коріандр, гострий чилі і зелену цибулю.
06
Перемішайте все до однорідної маси, додаючи сік лимона.
07
Зробіть кульки розміром з волоський горіх.
08
Нагрійте олію у сковорідці та занурюйте кульки по декілька штук так, щоб Вам було зручно їх перевертати.
09
Обсмажте кульки до золотистої скоринки з усіх боків. Потім перекладіть на паперовий рушник, щоб трохи прибрати олію.
10
Подавайте з соусом - з хумусом або на йогурті.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)