
Заварні кільця з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
320 г.
Борошно 7 1кг
200 г.
Вода негазована Аквуля 2л
180 мл.
Сіль Єгипет
2 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
5 шт.
Цукрова пудра Aro 250г
90 г.
Молоко згущене варене
65 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
1 пакетик
Коньяк Frapin 40% 0,7л
10 г.
Етапи приготування
01
Приготувати заварне тісто. Для цього покласти в каструльку 100 г. масла, сіль, налити воду і довести до кипіння.
02
Коли масло розплавиться і суміш буде активно кипіти, всипати заздалегідь просіяне борошно. Зменшити вогонь до мінімуму і ретельно перемішувати суміш, поки тісто не злипнеться в пружну грудку. Зняти з вогню і охолодити до 50-60°C.
03
Додати яйця в тісто по одному, добре розмішуючи до гладкості і однорідності.
04
Готове тісто перекласти в корнетик з зубчастою насадкою діаметром 1,5 см. і відсадити на папір для випічки кілець.
05
Випікати при 220°C 15 хвилин, а потім при 180°C 30-35 хвилин. Охолодити.
06
Для крему збити розм'якшене масло (175 г.) з цукровою пудрою і ванільним цукром, розтертим в порошок. Додати потроху згущене молоко, добре збиваючи.
07
Налити в крем коньяк і збити, додати сир і перемішати на невеликій швидкості.
08
Кільця розрізати і наповнити кремом, охолодити в холодильнику. Посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)