
Солянка
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
2 л.
Яловичина Гуцульська Сила по-гуцульськи 350г
300 г.
Ковбаса з індички варено-копчена
200 г.
Шинка Королівська варено-копчена вищий сорт
200 г.
Сосиски Vegitaliya Веганоси варено-копчені веганські 300г
200 г.
Картопля фасована
250 г.
Морква
100 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
60 г.
Огірки Polan солоні мариновані 670г
3 шт.
Маслюки Шарм консервовані 920г
1 банка
Лимон
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
150 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Зварити з яловичини бульйон (приблизно 80-90 хвилин). М'ясо вийняти, охолодити, порізати на маленькі шматочки і покласти назад в бульйон.
02
Нашинкувати цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору. Після додати натерту моркву і пасерувати разом в томатній пасті ще 5 хвилин.
03
У киплячий бульйон покласти овочеву засмажку і нарізану картоплю.
04
Нарізати кубиками ковбасу, шинку, сосиски і злегка обсмажити на олії.
05
Солоні огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою.
06
У киплячий бульйон додати м'ясні продукти і огірки. Варити солянку на маленькому вогні до готовності картоплі.
07
Додати нарізані маслини, тонкі скибочки лимона, сіль, перець за смаком. Прогріти 1-2 хвилини.
08
Готову солянку зняти з вогню і дати настоятися 10 хвилин.
09
Подавати на стіл зі сметаною (можна посипати зеленню).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)