
Салат з цукіні з сиром і бальзамічним оцтом
Смачний і корисний теплий салат з цукіні. Ніжні, м'які і злегка гострі на смак скибочки цукіні з зеленню і підталим сиром, який тягнеться . Відмовитися від такого складно, навіть тим, хто не любить овочеві страви або цукіні. Такий салат підійде і як гарнір до м'яса, риби, птиці. Сир можете брати будь-який за смаком, але обов'язково твердих сортів (або в поєднання з м'якими, наприклад, з моцарелою або фетою). За смаком в салат можна додати запечені або приготовані на грилі помідори, солодкий перець, ріпчасту цибулю, гриби (особливо печериці), картоплю (особливо молоду), баклажани. Якщо ви готуєте салат в сезон кабачків, то можете замінити цукіні кабачками. Заправку можна замінити на сметану з зеленню або майонезом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукіні
600 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
40 мл.
Часник
2 зуб.
Оцет бальзамічний Ellada спрей 150мл
20 мл.
Зелень мікс 100г
30 г.
Сир твердий Грана Падано 32%
100 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Цукіні помити і нарізати кільцями (скибочками). Обсмажити цукіні на оливковій олії.
02
Часник очистити від лушпиння. Вичавити на скибочки обсмаженого цукіні часник.
03
Зелень помити, просушити і подрібнити. Сир натерти на крупній тертці.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку (оливкову олію з оцтом) і перемішати салат.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)