
Зелена квасоля з фореллю, яйцями і вершковою брюссельською капустою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Квасоля зелена стручкова McCain Veggie P!ckers Темпура швидкозаморожена 1кг
100 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Форель жива
50 г.
Цибуля червона
0,25 шт.
Часник
1 шт.
Петрушка 70г
10 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
50 мл.
Скатертина Прованс Лимони 120х136см
0,5 шт.
Капуста брюссельська Poltino швидкозаморожена 450г
75 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Соус соєвий Chong 1л
10 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Влити воду в каструлю, додати сіль, поставити на вогонь, всипати в каструлю квасолю. Варити до готовності. Після, остудити. Часник розчавити, змішати з оливковою олією, соком половини лимона і подрібненою петрушкою.
02
Змішати в мисці салатне листя, квасолю, нарізану цибулю півкільцями, нарізані шматочки форелі і нарізані навпіл яйця. Заправити суміш у мисці оливково-лимонним соусом.
03
В окремій каструлі зварити капусту в підсоленій воді, злити воду з каструлі, повернути на вогонь, додати вершкове масло, розтопити.
04
Влити соєвий соус в каструлю з капустою та олією, перемішати. Додати капусту до салату з квасолі з рибою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)