
Овочеве рагу з куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
500 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
3 шт.
Морква
5 шт.
Капуста цвітна
1 шт.
Горошок зелений Верес 210г
300 г.
Кукурудза Rio 420г
300 г.
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Капія Червоний солодкий
2 шт.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
15 г.
Селера стебло
15 г.
Етапи приготування
01
Моркву та цибулю почистити. З перцю видалити зернятка. Після чого цибулю, моркву та перець необхідно дрібно порізати. Капусту розібрати на невеликі суцвіття та порізати невеликими смужками.
02
Обсмажити на невеликій кількості олії моркву, перець, цибулю та куряче м'ясо. Потім протягом 10-15 хвилин тушкувати на середньому вогні, постійно помішуючи.
03
Покласти на сковорідку, де тушкуються цибуля, перець, морква та куряче м'ясо, суцвіття капусти. Далі, протягом приблизно 3-5 хвилин, продовжити тушкувати страву на сильному воні, іноді перемішуючи. Потім, поступово збавляючи вогонь, тушкувати ще 10 хвилин під кришкою.
04
Додати до рагу кукурудзу, горошок та сметану. Посолити та залишити тушкуватися на повільному вогні протягом 10-15 хвилин, не забуваючи помішувати. Рагу подавати на стіл гарячим.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)