
Фаршировані черрі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори черрі Укрполе мариновані 540мл
30 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Креветки 90/120
50 г.
Сьомга шматки слабосолона
50 г.
Авокадо 500г
1 шт.
Базилік у горщику
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
У помідорів акуратно зрізати верхівку і за допомогою чайної ложки вийняти всю м'якоть. М'якоть скласти в окрему миску, вона ще знадобиться.
02
Далі дрібно нарізати базилік, зварені креветки, сьомгу. Авокадо очистити, вийняти кісточку і також дрібно нарізати.
03
Для начинки № 1 необхідно: натерти яйце на дрібній терці. До яйця додати креветки і за смаком посолити і поперчити. Додати 1 ст. л. Альметте і гарненько перемішати.
04
Для начинки № 2 потрібно: злити сік із м'якоті помідорів і змішати її з базиліком. Далі за смаком посолити, поперчити. Додати 2 ст. л. Альметте і добре все перемішати.
05
Для начинки № 3 необхідно змішати сьомгу і авокадо, додати 1 ст. л. Альметте і знову змішати гарненько.
06
Готовими начинками нафарширувати всі помідори. Так вийде по 10 помідорів з трьома різними смаками.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)