
Полуничне вершкове суфле
Фруктове суфле завжди було відмінним варіантом, якщо у вас не за горами приємний вечір у колі друзів або близьких. Адже така повітряно-легка і приємна страва порадує всіх ваших гостей. Адже не обов'язково, щоб ваш прийом запам'ятався, потрібно готувати дуже багато різних калорійних і важких для шлунка страв. Досить порадувати їх полуничним суфле. Тим більше, що такий десерт цілком може бути і як самостійна страва. А так як суфле французького походження, то воно не може не здивувати і не порадувати ваших гостей. Подавати десерт можна також із будь-яким солодким соусом або полити зверху теплим шоколадом.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Полуниця
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
200 мл.
Желатин Добрик 15г
15 г.
Етапи приготування
01
Желатин залити теплою водою і дати повністю розчиниться. Потім трохи охолодити. Полуницю помити (або розморозити). Подрібнити полуницю блендером.
02
Збити вершки з цукром. Змішати полуницю і збиті вершки. Додати в суміш желатин і довести до однорідної маси. Розлити десерт в келихи і поставити в холодильник на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)