
Салат в апельсині
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Апельсини 1кг
2 шт.
Огірки солені
2 шт.
Куряче філе Алан варено-копчене
300 г
Сіль Єгипет
за смаком
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити до готовності (приблизно 20 хвилин після закипання), остудити і дрібно нарізати.
02
Тим часом кожен апельсин розрізати на 2 половинки у формі чашок із зубчиками (навіть якщо немає навичок розрізати їх фігурно, рівний край теж буде добре виглядати).
03
З апельсинів вийняти м'якіть і порвати руками.
04
Огірки (можна разом із шкіркою) нарізати дрібними кубиками або тонкою соломкою.
05
З'єднати апельсини, куряче філе й огірки, посолити і заправити майонезом за смаком.
06
Викласти отриманий салат в апельсинові чашечки. При подачі салат можна прикрасити оливками, маслинами, гілочками зелені
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)