
Салат з буряком і чорносливом
Буряк готують в безлічі варіацій. Є страви, які без буряка просто неможливі: український борщ не можна собі уявити без буряка або оселедець під шубою - сімейний для багатьох рецепт. Салат з буряком і чорносливом - досить відомий і корисний, вітамінний салат. Він підходить до багатьох гарнірів, має приємний і пікантний смак і стане відмінним варіантом для святкового столу. Його можна намазати на хліб і вживати в їжу як бутерброд. Треба зауважити, що зазвичай буряк для цього салату варять. Можна також буряк спекти в духовці до м'якості. Вийде дуже смачно. Готовому салату потрібно дати постояти 15 хвилин перед подачею на стіл.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
1 кг.
Чорнослив Almond без кісточки 75г
300 г.
Волоський горіх
200 г.
Часник
3 зубчика
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк відварити до готовності, дати йому охолонути. Далі очистити його і натерти на крупній тертці.
02
Чорнослив дрібно нарізати.
03
Горіхи очистити і подрібнити їх у кавомолці або розтовкти в ступці.
04
Часник очистити від лушпиння, видавити його до буряка через прес.
05
Додати туди ж чорнослив і горіхи. Заправити салат майонезом і добре перемішати.
06
Салат можна подавати як в салатниці, так і порційно.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів
























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)