Салат з мідіями
Коли вам захочеться чогось незвичайного, смачного і корисного, спробуйте цю страву. Поєднання в ній таких продуктів як мідії, оливки і авокадо порадує вас не лише несподіваним і вишуканим смаком, але і чудовим настроєм і самопочуттям.
Насолоджуватися ніжною консистенцією і приємним смаком мідій можна без особливого страху зіпсувати контури своєї фігури через їх неймовірно малу калорійність. У незвичайному м'ясі цих молюсків не міститься вуглеводів, зате є висока концентрація високоякісного білку, Омега-3-кислот, вітамінів і мікроелементів.
Соус стане родзинкою страви і складе чудову компанію іншим інгредієнтам.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оливки Losada Гордаль
16 шт.
Авокадо 500г
4 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
4 ст.л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ч.л.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст.л.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
2 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Листя салату вимити, просушити, нарвати. Авокадо розрізати навпіл і, видаливши кісточку, нарізати соломкою.
02
Оливки нарізати кільцями. Авокадо з'єднати з листям салату і оливками, додати мідії, перемішати.
03
Для соусу зазначені інгредієнти (вершки, лимонний сік, майонез, коньяк) з'єднати і збити. При подачі укласти салат на блюдо, прикрасити соусом і скибочкою лимона.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)