
Слойки з абрикосом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тісто Рудь листкове 1000г
250 г
Абрикос Metro Chef у сиропі 720мл
100 г
Сир кисломолочний 9%
100 г
Цукор Ваш Цукор 10кг
40 г
Цукор ванільний Auchan 8г
5 г
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Крохмаль картопляний Dr. Oetker 75г
10 г
Масло вершкове домашнє
20 г
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 200°C градусів. Тісто розморозити, розкатати в прямокутний пласт товщиною близько 3-5 мм і розрізати на 6 рівних частин. Деко застелити пергаментним папером, змастити невеликою кількістю масла. Викласти прямокутники з тіста на деко.
02
До сиру додати цукор і ванільний цукор, перемішати. Сир краще брати не жирний. На кожен з 6 шматків тіста покласти по 1 столовій ложці сирної суміші. Розрівняти сир так, щоб вийшов невеликий шар, що не доходить до країв слойок приблизно на половину сантиметра.
03
Половинки абрикосів нарізати на скибочки і викласти їх на слойки. Зверху абрикоси слід злегка присипати крохмалем, щоб сік, який буде виділятися із них, не розм'якшив слойки. Слойки змастити яйцем і випікати у вже розігрітій духовці близько 15-20 хвилин. Після того, як вони трохи охолонуть, за бажанням, можна присипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)