
Картопля, фарширована кисломолочним сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
700 г.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
100 г.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
60 г.
Кріп 70г
20 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити і відварити до напівготовності. Злити воду, трохи охолодити картоплю і розрізати на половинки. З кожної половинки витягти м'якоть, залишивши стінки близько 1 см. завтовшки. Зрізати трохи нижньої частини картоплі, щоб вона краще стояла і не перекинулась.
02
Кріп помити, просушити і дрібно нарізати. Хліб замочити в молоці, потім вичавити (як для котлет). Змішати хліб з протертим через сито сиром, яйцями, сіллю, розм'якшеним маслом і кропом.
03
Духовку розігріти до 200°C. Сир натерти на крупній тертці. Кожну половинку картоплі наповнити сирною начинкою і посипати сиром. Викласти на деко, поставити в духовку і запікати близько 15 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)