
Картопляні кульки із розмарином та часником
Здавалося б, що картопля - це звичайнісінький овоч, з якого готують прості і складні страви. Він настільки вже влився у наш раціон, що ми не уявляємо собі наші обіди та вечері без картоплі. Щоб якось внести різноманітність і приготувати незвичайне зі звичайного, ми пропонуємо вам рецепт картопляних кульок, запечених у духовці. Завдяки своїй незвичайній формі, ця страва відразу приверне до себе увагу ваших гостей, та й усіх, хто зібрався за столом. Адже таку страву можна подавати навіть на святковий стіл - вона виглядає дуже незвичайно. І ви переконаєтеся у цьому, зробивши ці кульки і спробувавши їх м'який та насичений смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
500 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Часник
2 зуб.
Розмарин 50г
за смаком
Фундук
60 г.
Сухарі панірувальні
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності. Злити воду і зробити із картоплі пюре. Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Додати в пюре часник, розмарин і яйце. Дати картопляній масі трохи охолонути.
02
Духовку розігріти до 180°C градусів. Фундук підсмажити, якщо він сирий і разом із сухарями подрібнити в блендері до однорідної суміші.Із картопляної маси зліпити невеликі кульки і обваляти їх в паніровці. Поставити в духовку і випікати близько 20-30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)