
Порційні курники
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
700 г.
Маргарин Olkom столовий 82,2%
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
250 мл.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
10 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
5 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Картопля фасована
660 г.
Цибуля
120 г.
Фарш свинячий
500 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Дріжджі змішати з цукром і склянкою теплої води. Розчинити дріжджі повністю і залишити на 10 хвилин.
02
Просіяне борошно змішати із замороженим маргарином і подрібнити блендером (повинні вийти крихти). Потім додати сіль, зробити заглиблення і влити, потроху, дріжджі. Замісити тісто, скачати його в кулю, замотати харчовою плівкою і покласти в холодильник на 30 хвилин
03
Картоплю помити, очистити і дрібно нарізати. Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Змішати цибулю із картоплею, додати сіль і перець, перемішати.
04
Тісто розділити на 20 однакових частин і розкачати. На кожен коржик покласти трохи картопляної начинки, потім фарш. Скріпити краї, щоб вийшов трикутник. Залишити заготовки на 15-20 хвилин.
05
Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти на деко пиріжки, змастити яєчним жовтком і поставити в духовку. Випікати близько 15-20 хвилин. Потім дати ще 3-5 хвилин полежати у вимкненій духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)