
Гострий цибульний соус
Як відомо, в багато які страви цибулю додають для приємного аромату. Хоча вона і не надто насичена і концентрована, але це навіть на краще. Адже такий аромат не в'їдається, проте все таки викликає бажання спробувати страву. Думаємо, в соусі цибуля теж відіграє дуже важливу роль. Крім аромату вона надає ще й гарний смак. Як відомо, м'ясо дуже любить цибулю, тому такий соус можна подавати і до м'яса, і до гарніру теж. Тому що томат-пюре - це досить універсальний томат, який буде до речі скрізь. Ну а цибуля тільки чудово доповнить весь соус. Тільки не захоплюйтеся - адже він досить гострий, але якщо в міру - то дуже смачний.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
1 ст. л.
Масло вершкове домашнє
2 ст. л.
Цибуля
2 шт.
Пюре томатне Mutti 500г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Зелень кропу сушена Pripravka 10г
20 г.
Вода негазована Аквуля 2л
400 мл.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Муку підсмажити на маслі і розвести водою.
02
Цибулю почистити, нарізати маленькими шматочками і протушкувати. Додати томат-пюре, сіль, перець і оцет.
03
Додати посічену зелень і з'єднати з соусом. Проварити 5 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)