
М'ясо з цибулею і морквою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
500 г
Морква
2 шт.
Цибуля
2 шт.
Часник
4 зубчики
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Соус соєвий Chong 1л
3 ст.л.
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно поріжте.
02
Моркву натріть на середній терці.
03
У сковороді розігрійте олію і обсмажте у ній цибулю до м'якості.
04
Потім додайте моркву і злегка її обсмажте.
05
Тим часом м'ясо промийте і наріжте невеликими кубиками. Додайте його в сковороду до цибулі і моркви, посоліть і поперчіть за смаком, накрийте кришкою і смажте, періодично помішуючи, на середньому вогні близько 30 хвилин.
06
Приблизно за 10 хвилин до готовності м'яса влийте соєвий соус (це не обов'язковий інгредієнт).
07
Часник дрібно поріжте і додайте його до м'яса за 3-4 хвилини до готовності. Перемішайте і продовжуйте тушкувати.
08
Зелену цибулю дрібно поріжте.
09
Приготуйте будь-який гарнір на ваш вибір.
10
Розкладіть по тарілках гарнір і м'ясо, посипте зеленою цибулею і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)