
Курка під картопляною шубою
Напевно багатьох з нас цікавлять рецепти, де можна нашвидкоруч приготувати страву до домашнього вечері, але щоб при цьому вона було ситною і смачною. А бажано ще й корисною. Так, можливо занадто багато вимог, але ми зуміємо вам допомогти в такому питанні. Є чудовий рецепт курки з картоплею, який не змусить довго чекати ваших рідних, ковтаючи слинку. Ця страва чимось нагадує деруни, тільки з фаршем у вигляді курячого філе. Ось вам відразу і смачна, і ситна страва, яка не насищена химерними інгредієнтами. Смажити страву можна великим шматком, а перед подачею порізати. Або ж відразу зробити порційні шматочки.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Куряче філе Алан варено-копчене
1 шт.
Картопля фасована
5 шт.
Цибуля
1 шт.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Куряче філе помити, порізати на шматки. Додати мойонез і спеції. Перемішати.
02
Картоплю та цибулю почистити і натерти на терці. Додати яйце, сіль та перець.
03
На розігріту сковорідку викласти шар картопляного пюре, зверху викласти декілька шматочків філе. На філе знову викласти шар картопляного пюре.
04
Смажити з обох боків.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)