
Японський грибний суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
2500 - 3000 мл.
Цибуля
2 шт.
Морква
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень мікс 100г
за смаком
Сметана ХМЗ 20%
за смаком
Макаронні вироби Akura Вермішель із зелених бобів 150г
150 - 200 г.
Етапи приготування
01
Приготувати грибний бульйон. Для цього ретельно вимити гриби, порізати їх на чотири частини. Покласти в каструлю, налити 2,5-3 літра води, поставити на середній вогонь. Як тільки бульйон почне закипати, зняти ложкою пінку, яка утворилася і зменшити вогонь. Варити близько 1 години, періодично знімаючи піну, посолити.
02
У цей час очистити моркву і цибулю, нарізати її (моркву можна натерти на тертці) і обсмажити на рослинній або оливковій олії протягом 3-5 хвилин.
03
Вийняти гриби з бульйону, трохи остудити. Додати їх до моркви і цибулі і ще злегка обсмажити.
04
Суп вариться на повільному вогні хвилин 5-7, а потім кладеться вермішель. Далі суп вариться ще 2 хвилини, після чого каструля знімається з плити. Перед подачею на стіл страва має настоятися хоча б півгодини. Сметану і зелень краще додавати не в каструлю, а в тарілку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)