
Ірландська вівсяна каша з родзинками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пластівці вівсяні
320 г.
Молоко Доообра Ферма 3,5% 1л
600 мл.
Сіль Єгипет
5 г.
Спеція Горіх мускатний мелений
5 г.
Гвоздика Auchan 10г
1 шт.
Кориця Badia палички 14,2г
1 шт.
Апельсин
1 шт.
Журавлина
1,5 ст. л.
Родзинки
1,5 ст. л.
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
2 ст. л.
Волоський горіх
200 г.
Етапи приготування
01
Молоко вилити в невелику каструлю, поставити на середній вогонь. Всипати в молоко сіль, мускатний горіх, гвоздику, паличку кориці, апельсинову цедру. Довести до кипіння, всипати вівсяні пластівці, постійно помішуючи варити протягом 7-8 хвилин до загустіння.
02
Зняти каструлю з вогню, витягнути паличку кориці і цедру. Додати журавлину і родзинки. Перемішати. Накрити кришкою, залишити на 2 хвилини.
03
Розігріти духовку, викласти кашу в порційні формочки, посипати зверху цукром, готувати до моменту карамелізації цукру. Подавати відразу ж, посипавши горіхами.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)