
Гаряче шоколадне суфле
Суфле до нас завітало з Франції, де його дуже люблять , і де воно користується гарною популярністю. Десерт виходить досить таки ситним завдяки шоколаду, що ви можете навіть подавати його як основну страву. Будь-яке суфле має два головні компоненти. Це суміш сметанної консистенції і добре збиті білки. Перший надає особливого смаку, а другий - легкість десерту. Але два цих компонента - це занадто просто і банально. Тому пропонуємо вам зробити гаряче шоколадне суфле. Хто ж не любить шоколад, а особливо якщо він у такому легкому і смачному десерті? Ви можете далі урізноманітнити десерт, додаючи до нього нові й інші наповнювачі на ваш смак.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукор Ваш Цукор 10кг
70 г.
Шоколад темний Auchan 72% 100г
140 г.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Етапи приготування
01
Білки відокремити від жовтків. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані. Додати в нього, відразу ж перемішуючи, 3 жовтки. Духовку розігріти до 190°C.
02
Білки з цукром збити в пишну стійку піну. Поступово ввести білки в шоколадну масу. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати суфле близько 25 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)