
Домашня гірчиця
Будь-яка страва «звучить» зовсім по-іншому, якщо додати до неї соус. Багато хто любить відчувати гостроту. Тому пропонуємо вам приготувати домашню гірчицю.
Не секрет, що будь-яка страва домашнього приготування завжди набагато краща покупної. Ви знаєте, в яких умовах її готували, скільки вона вже стоїть у холодильнику. Плюс до всього, кулінарія дарує вам певну самоповагу, впевненість у своїй хазяйновитості.
Гірчицю ви можете приготувати, маючи мінімум інгредієнтів і часу. Соус додасть гостроти всьому - м'ясу, рибі, картоплі, пасті, закускам. Також гірчиця допоможе прикрити вади неідеально приготованої страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Порошок гірчичний 7 50г
4 ст. л.
Сіль Єгипет
0,5 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ч. л.
Оцет Столовий 9% 1л
1 ст. л.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
1,5 ст. л.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Етапи приготування
01
Гірчичний порошок залити теплою (кип'яченою) водою і розмішати.
02
Гірчичну масу залити окропом і не розмішуючи, дати постояти декілька хвилин.
03
Потім потрібно злити воду, додати сіль, цукор, оцет та олію.
04
Перемішати, накрити кришкою й поставити в прохолодне місце на 24 години, час від часу помішуючи.
05
Можна їсти через добу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)