
Хрусткі картопляні скибочки
Цей рецепт по-іншому можна ще назвати "домашні чіпси". Тому що за смаком ці картопляні скибочки дійсно нагадують чіпси. Тільки зроблені вони вдома. Цибуля надає страві соковитості і особливого м'якого смаку. А сама картопля в духовці стає красивого золотистого кольору, а на смак - дуже хрусткою і приємною. Це чудова закуска підійде для будь-якої нагоди. Ви можете їх подати на стіл для друзів, як закуску. Або просто запекти картоплю і подавати своїм рідним, як звичайну вечерю. Справа ваша, але в будь-якому разі, ця страва сподобається вам через свою простоту, легкість і приємний хрускіт.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Масло вершкове домашнє
50 г.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
30 мл.
Картопля фасована
2 кг.
Цибуля
320 г.
Чебрець (тим'ян), шт
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Духовку розігріти до 190°C градусів. Картоплю добре помити і нарізати дуже тонкими скибочками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати тонкими кільцями.
02
Розтоплене вершкове масло і олію змішати, додати сіль, перець, чебрець. Невеликою кількістю цієї суміші змастити форму для запікання. Викласти у форму скибочки картоплі (вертикально), між ними вкласти кільця цибулі. Полити картоплю масляною сумішшю і поставити в духовку на 70-80 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)