
Кава "капучіно" в мікрохвильовій печі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Морозиво Лімо Velvet Ванільне 75г
30 г.
Кава Gemini Crema мелена натуральна смажена в/у 250г
15 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно засипати каву в чашку, залити водою на 2/3 об'єму чашки (300 мл.), перемішати. Поставити в мікрохвильову піч. Включити на хвилину-дві при потужності 800 Вт. та слідкувати: при утворенні густої шапки піни поставити на паузу та почекати, поки піна не осяде.
02
Включити знову та повторити ці дії ще 2 рази. Все, кава готова. Дати їй трішки постояти, можна капнути трохи холодної води, щоб осіла гуща.
03
У склянку ємністю 240 г., придатний для мікрохвильової печі, покласти морозиво. Нагрівати, поки морозиво не стане гарячим та не зашипить (через 1,5-2 хвилини). Влити готову каву у морозиво тонкою цівкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів























 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)