
Нагетси курячі
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе куряче
600 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Сухарі панірувальні
1 стакан
Сіль Єгипет
за смаком
Спеції Сіль чорна
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
5 ст. л.
Етапи приготування
01
Ретельно промити куряче філе. Потім підсушити його. Нарізати куряче філе полосками.
02
В окремій мисці збити яйце, сіль і спеції за смаком. Додати майонез. Все перемішати. Смужки курячого філе помістити в отриману яєчну масу на 15 хвилин.
03
Потім в іншу миску насипати панірувальних сухарів. Обваляти смужки курячого філе в панірувальних сухарях. Після цього занурити їх знову в яєчну масу і обваляти в сухарях.
04
На середньому вогні розігріти сковороду з соняшниковою олією. Викласти шматочки на розігріту сковороду.
05
Обсмажити шматочки курячого філе до утворення золотистої скоринки. Викладати нагетси на широку тарілку з серветкою, щоб позбутися зайвого жиру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)